Close Menu
Vragen? Bel ons op: +32 (0) 11 642 891
Het product is toegevoegd aan uw winkelmand.

Springkastelen

Springkastelen huurt u bij Cosmos events. We bieden u een zeer uitgebreid verhuurassortiment aan springkastelen. Dit gaat van het gekende standaard springkasteel, tot multiplays en specials. Ook geschikt voor de allerkleinsten.  

U kan een springkasteel huren op afhaal- of bezorgbasis. We specialiseren ons in het aanbieden van springkastelen in leuke thema's. Met onze unieke modellen weten we vast en zeker ook te scoren op uw feest of evenement. Onze springkastelen zijn steeds in goede staat en voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen. Voor de huur van een kwalitatief en origineel springkasteel aan een eerlijke prijs bent u bij ons aan het juiste adres!

Springkastelen huren 

De vermelde huurprijzen zijn geleverd incl. BTW exclusief transportkosten (afhankelijk van de leverplaats). U kan de springkastelen ook door ons laten op- en afbouwen mits het betalen van een supplement. Haalt u het springkasteel liever af in ons magazijn ? Geen probleem, u ontvangt dan zelfs 15% korting op de huurprijs. De huurprijs is voor 1 dag. Vanaf de tweede huurdag kan u de springkastelen huren aan de helft van de prijs.

Vraag een offerte aan bij de huur van meerdere attracties !  We bieden u kortingen die kunnen oplopen tot 20% !