Close Menu
Vragen? Bel ons op: +32 (0) 11 642 891
Het product is toegevoegd aan uw winkelmand.

Spelkussens

Spelkussens huurt u bij Cosmos events. We bieden u een zeer uitgebreid verhuurassortiment. Zo verhuren wij onze interactieve spelkussens, maar ook actiekussens en -spelen zoals sumoworstelen, boksring, bungee run, levende tafelvoetbal, enz. Ook bieden wij een aantal waterattracties te huur aan.

Spelkussen afhalen of laten bezorgen

U kan een spelkussen huren op afhaal- of bezorgbasis. Onze spelkussens zijn steeds in goede staat en voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen. Voor de huur van een kwalitatief en origineel spelkussen aan een eerlijke prijs bent u bij ons aan het juiste adres! De vermelde huurprijzen zijn geleverd incl. BTW exclusief transportkosten (afhankelijk van de leverplaats).  

Korting op spelkussens

U kan de spelkussens ook door ons laten op- en afbouwen mits het betalen van een supplement. Haalt u het spelkussen liever af in ons magazijn? Geen probleem, u ontvangt dan zelfs 15% korting op de huurprijs. De huurprijs is voor 1 dag. Vanaf de tweede huurdag kan u de spelkussens huren aan de helft van de prijs. Bij de huur van meerdere attracties kunnen kortingen oplopen tot 20%!