Close Menu
Vragen? Bel ons op: +32 (0) 11 642 891
Het product is toegevoegd aan uw winkelmand.

Spektakel

Spektakel gegarandeerd met onze attracties en games voor uw feest of evenement. We bieden u actie met verschillende rodeo's, een bungee trampoline, klimmuur, laserschieten, fietsen op rollen, minirace, meltdown mega sweeper... Daarnaast verhuren wij diverse games en spelconsoles waaronder een graffiti wall en race challenge.

Attractacties huren met begeleiding

De meeste van onze spectaculaire attracties en games worden verhuurd mits begeleiding door professionals. Per attractie vindt u hierover meer informatie. Onze spektakel attracties en games zijn steeds in goede staat en voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen. Voor de huur van een kwalitatief en originele attractie of game aan een eerlijke prijs bent u bij ons aan het juiste adres!

Spektakel attracties huren met korting

De vermelde huurprijzen zijn geleverd incl. BTW exclusief transportkosten (afhankelijk van de leverplaats). U kan de attracties en games ook door ons laten op- en afbouwen mits het betalen van een supplement.  Haalt u de attractie of de game liever af in ons magazijn? Geen probleem, u ontvangt dan zelfs 15% korting op de huurprijs (vele van deze attracties kunnen echter niet afgehaald worden door de complexiteit, per attractie vindt u meer info). De huurprijs is voor 1 dag. Vanaf de tweede huurdag kan u de attracties en games huren aan de helft van de prijs.

Meerdere attracties huren? Vraag een offerte aan.  We bieden u kortingen die kunnen oplopen tot 20%.