Close Menu
Vragen? Bel ons op: +32 (0) 11 642 891
Het product is toegevoegd aan uw winkelmand.

Verhuur horeca materiaal

Voor de verhuur van horecamateriaal moet u bij Cosmos events zijn. Maak ieder evenement tot een bijzondere gelegenheid met ons horecamateriaal zoals glaswerk, porselein en bestek. Vind alles wat u nodig heeft voor een stijlvolle inrichting. U wilt immers niet alleen dat de gasten lekker eten geserveerd krijgen, maar ook dat de aankleding van uw feest in de smaak valt. Bekijk snel alle mogelijkheden en bezorg uw gasten de tijd van hun leven.

Verhuur buffet- en serveermateriaal

Buffet- en serveermaterialen kunnen op geen enkel feest missen. Huur handige dienbladen om de heerlijkste gerechten op te serveren. Verras uw gasten bovendien aan het eind van de maaltijd met een etagère vol lekkere bonbons. Bent u van plan een buffet te organiseren? Verwarm de smakelijkste gerechten in een chafing dish met behulp van brandpasta. Ook gastronormbakken, wijnkoelers en champagnebowls huurt u gemakkelijk bij Cosmos events. Vind alle horecamaterialen die u nodig heeft om uw feestdiner tot een succes te maken!

Serviesgoed en bestek

Bij de verhuur van horecamateriaal horen natuurlijk serviesgoed en bestek. U zou het ook wel de finishing touch van uw gerecht kunnen noemen. Iedere maaltijd wordt een genot wanneer het op het juiste servies en met het juiste bestek geserveerd wordt. Een greep uit ons uitgebreide assortiment:

Ga voor uw eigen stijl en stel uw hele servies set samen. Ga voor het tijdloze Arcadia of voor het moderne Papillon, kies voor longdrinkglazen of gewone frisdrankglazen. U bepaalt precies hoe uw feest eruit moet komen te zien. Wat u ook kiest, van één ding bent u verzekerd: ons verfijnde serviesgoed en bestek zal op uw feest zeker niet misstaan.

Verhuur aperitiefglazen en porselein

Ook aperitiefglaasjes en kommetjes kunnen niet ontbreken bij de huur van horecamateriaal. Kies uit een ruim aanbod van amuseglaasjes, kommetjes en lepels om uw voorgerechtje op te serveren. Ga voor stevigheid en elegantie en verras uw gasten.

Horecamateriaal huren

Bij Cosmos events huurt u gemakkelijk al uw horecamateriaal. Kies ervoor om zelf uw bestelling op te halen of laat uw pakket gemakkelijk bij u bezorgen. Dankzij het voordelige transport blijven de transportkosten laag en staat de bezorger binnen de kortste keren bij u op de stoep. Profiteer van 15% afhaalkorting wanneer u zelf langskomt bij het magazijn om uw bestelling op te halen. Bekijk al ons feestmateriaal in de webshop of neem geheel vrijblijvend contact op. Wij staan u graag te woord.