Close Menu
Vragen? Bel ons op: +32 (0) 11 642 891
Het product is toegevoegd aan uw winkelmand.

Stormbaan huren

Een stormbaan huren was bij Cosmos events nog nooit zo makkelijk. Stormbanen zijn een welkome toevoeging aan ieder actief feest of evenement. Ren de benen uit uw lijf op een obstakelbaan. Kies voor een speciaal thema of ga voor een traditionele survivalbaan. Wat u ook kiest, u bent altijd zeker van een eerlijke prijs. Bovendien leveren we altijd de beste kwaliteit en voldoen alle attracties aan de Europese veiligheidsnormen. Maak uw feest tot een heus spektakel met een unieke stormbaan. Succes verzekerd!

Verschillende stormbanen en survivalbanen

Een stormbaan of survivalbaan huren geeft een spectaculaire dimensie aan ieder evenement. Ga de competitie aan op de super survivalbaan vol steile hellingen of probeer de hindernissen te overwinnen op de spiderrun obstakelbaan. Zoekt u nog meer sensatie? Kies voor een van de thema stormbanen. Overwin de hangbrug en tal van andere obstakels op de gladiator run of ga als een een echte brandweer door de vlammen heen met de fire rescue stormbaan. Een greep uit ons uitgebreide assortiment:

Alle stormbanen zijn in goede staat en worden op tijd geleverd. Bovendien vragen wij altijd een eerlijke prijs voor onze attracties.

Voordelig en snel verhuur

Wilt u voordelig en snel een stormbaan huren? Cosmos events zorgt altijd voor voordelig transport door een zo efficiënt mogelijke route te kiezen. Zo houden we de transportkosten laag en de levertijd kort. Kies zelf of u uw stormbaan wil afhalen of laten bezorgen. Haalt u uw obstakelbaan af in het magazijn? Ontvang 15% korting op de huurprijs! Als u meerdere attracties bestelt, krijgt u bovendien korting die op kan lopen tot wel 20%. Deze afhaal- en pakketkorting zijn kenmerkend voor onze service.

Stormbaan voor bedrijfsuitje of verjaardag

Maak uw bedrijfsuitje tot een waar succes met een stormbaan of een van onze andere opblaasbare attracties. Doe een beroep op de competitiviteit en samenwerking van uw medewerkers of collega’s. Ook op een (kinder)verjaardag doet een stormbaan het goed. Schakel een of meerdere van onze begeleiders in om de veiligheid te kunnen garanderen.

Unieke stormbaan van kwaliteit

Wanneer u een unieke stormbaan van Cosmos events huurt, kunt u altijd kwaliteit verwachten. Bovendien garanderen wij de beste service en eerlijke prijzen. Enthousiast geworden? Bekijk alle stormbanen en obstakelbanen op de site of neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.