Close Menu
Vragen? Bel ons op: +32 (0) 11 642 891
Het product is toegevoegd aan uw winkelmand.

Springkussen huren

Springkussen huren bij Cosmos eventsWilt u een springkussen huren voor uw feest of evenement? Cosmos events heeft een zeer uitgebreid assortiment aan springkastelen en spelkussens. Laat uw kinderen heerlijk hun gang gaan en spring zelf ook een gat in de lucht met onze feestelijke attracties. Alle springkastelen zijn in uiterst goede staat en voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. Het is altijd zorgeloos genieten met de springkussens van Cosmos events.

Springkastelen en attracties huren

Bij Cosmos events kunt u terecht voor alle soorten springkastelen voor een eerlijke prijs. Voor een gezellige dag vol plezier huurt u een van deze attracties:

Succes gegarandeerd met de grappige en unieke springkussens die perfect passen bij ieder themafeest. Stap in het boerderijleven met springkasteel farm house of word een piraat in het springkasteel schatkist. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het!

Gemakkelijk en voordelig huren

Het huren van een springkussen voor uw festiviteiten hoeft helemaal niet duur te zijn. Cosmos events levert namelijk altijd kwaliteit voor een schappelijke verhuurprijs. Wilt u een springkasteel voor twee dagen huren? Dat kan! Vanaf de tweede dag betaalt u zelfs de helft van de prijs. Wanneer u het springkasteel zelf ophaalt, ontvangt u bovendien 15% korting op de huurprijs. U profiteert niet alleen van afhaal-, maar ook van pakketkorting wanneer u op dezelfde huurdag meerdere attracties, springkastelen of spellen huurt. Betaal bovendien altijd een eerlijke prijs voor uw attractie en voorkom kopzorgen met onze op- en afbouwservice door een supplement te betalen.

Ideaal voor kinderpartijtjes

Uw kinderen kijken hun ogen uit wanneer ze een springkussen zien staan. Laat uw kind de tijd van zijn leven hebben met het springkasteel circus clown of huur een gehele peuterzone, inclusief springkasteel en leuke kinderspellen voor de kleuters & juniors.

Huur springkussens van kwaliteit

Uw feest wordt nog leuker met de feestelijke springkussens van Cosmos events. Wees verzekerd van kwaliteit en veiligheid met onze springkastelen. Bekijk alle springkussens op de website of neem contact op als u inspiratie nodig heeft voor uw feest. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van attracties die uw themafeest tot een waar spektakel maken.