Close Menu
Vragen? Bel ons op: +32 (0) 11 642 891
Het product is toegevoegd aan uw winkelmand.

Springkastelen verhuur

Voor de verhuur van springkastelen gaat u naar Cosmos events. Wij hebben alles in huis om uw feest of evenement tot een waar spektakel te maken. Het uitgebreide assortiment biedt voor elk wat wils: van springkastelen voor piraten tot een springkasteel dat is omgebouwd tot een circus disco. De kleurrijke uitvoering en unieke figuren vormen een feestelijke toevoeging voor ieder evenement. Bekijk alle springkastelen in de webshop!

Allerlei soorten springkastelen

Een springkasteel huren wordt makkelijk met Cosmos events. In de webshop vindt u ons brede aanbod van springkastelen. Maak bijvoorbeeld een keuze uit:

Onze springkastelen sluiten perfect aan bij ieder themafeest, maar zullen ook niet misstaan op een ander feestelijk evenement.

Eerlijk en snel verhuur springkastelen

De springkastelen van Cosmos events worden tegen een eerlijke prijs verhuurd. Bovendien heeft u uw springkasteel altijd op tijd binnen door ons voordelige en snelle transport. Wilt u toch liever niet wachten? Haal uw springkasteel op in Limburg en ontvang een afhaalkorting van 15% op de gewone huurprijs. Bent u van plan meerdere attracties te huren? Maak gebruik van een pakketkorting die op kan lopen tot wel 20%.

Springkasteel voor kinder- of themafeest

Met een springkasteel beleeft ieder kind de tijd van zijn leven. Onze attracties zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s. Zo vindt u altijd iets wat aansluit op uw themafeest. Geeft uw kind een piratenfeestje? Huur een springkasteel schatkist. Droomt uw kind ervan brandweerman te worden? Haal een brandweer springkasteel in huis! U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in ons assortiment.

Kwalitatief springkasteel huren

Bijna alle springkastelen en andere producten zijn in het eigendom van Cosmos events, waardoor we zelf optimale zorg kunnen dragen voor onze attracties. Daardoor bent u altijd verzekerd van uitstekende kwaliteit. Benieuwd naar een springkasteel dat scoort op uw evenement? Wacht niet langer en bezoek onze webshop om ons gehele aanbod te bekijken. Twijfelt u nog over de juiste attractie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord om u verder te helpen.