Close Menu
Vragen? Bel ons op: +32 (0) 11 642 891
Het product is toegevoegd aan uw winkelmand.

Rodeostier huren

Rodeostier huren bij Cosmos eventsWilt u een rodeostier huren om uw feest of evenement tot een waar succes te maken? Cosmos events biedt een ruim assortiment aan rodeo attracties, waardoor er altijd wel iets tussen zit voor uw festiviteit. Bovendien bent u verzekerd van kwaliteit en veiligheid, omdat bijna alle attracties en spellen in eigen beheer zijn en voldoen aan de Europese veiligheidsnormen.

Diverse rodeostieren

Een rodeostier is een waar spektakel voor ieder feest. Profiteer van de verhuur van unieke rodeo simulatoren die uw feest nog feestelijker maken. Een greep uit ons aanbod:

Wat u ook zoekt: wij hebben alles in huis wat u nodig heeft om uw feest om te dopen tot een echt spektakel. Naast rodeostieren kunt u kiezen voor games of action met de bungee trampoline of klimmuur.

Unieke rodeostier

De rodeostieren van Cosmos events zijn niet alleen uniek, maar ook geheel gebruiksvriendelijk. Bedien uw rodeo simulator gemakkelijk zelf en bepaal zelf de moeilijkheidsgraad. Zo geeft u zowel kinderen als volwassenen de tijd van hun leven. Onze ervaren medewerkers bieden de beste op- en afbouwservice. Geniet geheel zorgeloos van uw evenement en laat de praktische zaken over aan echte professionals. Betaal bovendien altijd een eerlijke prijs voor uw rodeo attractie. Bent u van plan meerdere attracties te huren? Profiteer van onze pakketkorting die kan oplopen tot wel 20% korting.

Perfect voor kinderfeesten

Een rodeostier vormt een ideale toevoeging aan ieder kinderfeest. Verras uw kinderen met een leuke rodeo attractie en ga zelf ook eens de uitdaging aan. Doe een beroep op een van onze professionals om de rodeo te besturen of doe het gewoon zelf. Succes verzekerd.

Welke rodeostier kiest u?

De rodeostieren van Cosmos events zijn altijd in uitstekende staat. Bekijk alle rodeo attracties en huur een rodeostier van kwaliteit om uw feest op te vrolijken. Dat wordt lachen, gieren, brullen! Weet u nog niet zo goed welk rodeostier het best bij uw evenement past? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord om alle mogelijkheden met u te bespreken.