Close Menu
Vragen? Bel ons op: +32 (0) 11 642 891
Het product is toegevoegd aan uw winkelmand.

Rodeo huren

Rodeo stier huren bij Cosmos events Een rodeo huren voor uw feest of evenement doet u bij Cosmos events. Spektakel verzekerd met onze unieke rodeo attracties. Alle rodeo’s worden geleverd in uitstekende kwaliteit en voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. Beleef een feestelijke dag vol lachen, gieren, brullen met de rodeostieren, -kamelen of -surfboards.

Diverse rodeostieren

Een rodeostier is een feestelijke toevoeging aan ieder evenement. Maak uw feest tot een waar spektakel door te kiezen voor een:

  • rodeo T-Rex;
  • rodeo surfboard;
  • rode kameel;
  • rodeo voetbal;
  • rodeostier heavy duty.

De unieke rodeo attracties sluiten perfect aan bij ieder themafeest. Breng uw feest tot leven door uw gasten te laten zwoegen op de rodeo simulator. Bedien de simulator gemakkelijk zelf en bepaal zelf de moeilijkheidsgraad. Zo hebben zowel kinderen als volwassenen de tijd van hun leven op de rodeostier.

Rodeo met korting

De rodeo’s van Cosmos events zijn gebruiksvriendelijk en leveren veel plezier op tijdens uw feest of evenement. Bovendien worden de attracties altijd op tijd geleverd en door ervaren begeleiders op- en afgebouwd. Geniet van een dag vol gezelligheid zonder u ergens zorgen over te hoeven maken. Bent u van plan meerdere attracties, spellen of rodeo’s te huren? Maak gebruik van onze pakketkorting die op kan lopen tot wel 20%. Als u de rodeo langer dan één dag huurt, betaalt u slechts de helft van de prijs. Zo bent u altijd verzekerd van een schappelijke prijs.

Rodeostier voor jong en oud

Een rodeostier is ideaal voor een kinderfeestje, maar kan ook op een huwelijksjubileum of ander familiefeest voor veel pret zorgen. Laat de begeleiding gemakkelijk over aan een van onze ervaren begeleiders en beleef zelf een dag om nooit te vergeten.

Huur rodeo van kwaliteit

Wanneer u een rodeo van Cosmos events huurt, weet u dat u kwaliteit kunt verwachten. Bekijk alle rodeo attracties en huur uw gekozen attractie gemakkelijk via de webshop. Weet u nog niet zo goed welke rodeo bij uw feest past? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord om u verder te helpen.