Close Menu
Vragen? Bel ons op: +32 (0) 11 642 891
Het product is toegevoegd aan uw winkelmand.

Popcornmachine huren

Popcornmachine huren Bij Cosmos eventsWilt u een popcornmachine huren? Cosmos events biedt verschillende professionele machines aan die de heerlijkste popcorn produceren. De popcornmachines en -karren zijn er niet alleen voor de hongerige feestgangers, maar geven uw evenement ook een gezellige, retro uitstraling. Popcorn maken was nog nooit zo leuk!

Popcornmachine en popcornkar huren

De popcornmachines van Cosmos events bieden uitkomst wanneer u een lekkere versnapering zoekt voor uw gasten. Al uw feestgangers zullen bovendien versteld staan wanneer ze de popcornkar zien staan. Bereik gemakkelijk al uw gasten met deze verrijdbare kar, inclusief handige handvatten. Daarnaast zijn er ook genoeg andere machines te huur waarmee u de heerlijkste traktaties klaarmaakt:

  • popcornmachine 80Z of 60Z;
  • suikerspinmachine;
  • slush machine;
  • popcornkar (zonder machine).

De popcornmachines zijn een geweldige aanvulling op ieder evenement. Ze worden geleverd met een traditionele lamp om de warmte van de popcorn te behouden.

Eerlijk verhuur met korting

Wanneer u een popcornmachine huurt, bent u verzekerd van kwaliteit. De machines worden geheel schoongemaakt en in uitstekende conditie bij u afgeleverd. Beslis zelf of u de machine op komt halen bij het magazijn te Overpelt of dat u hem laat bezorgen. Wij transporteren voordelig in heel België en Nederland en zorgen ervoor dat uw machine altijd op tijd op plaats van bestemming aankomt. Ontvang 15% korting wanneer u uw bestelling zelf af komt halen. Profiteer bovendien van pakketkorting wanneer u meerdere producten voor dezelfde dag huurt.

Popcornmachine voor zomerfeest of bedrijfsfeest

Een popcornmachine inclusief popcornkar is ideaal voor uw zomerfeest. Trakteer uw gasten, terwijl ze genieten van het zonnetje buiten. Ook voor een bedrijfsfeest biedt onze popcornkar uitkomst. Heeft u geen tijd om zelf de hele dag bij de popcornkar te staan om iedereen van een heerlijke lekkernij te voorzien? Geen probleem! Schakel gemakkelijk een begeleider in die de popcorn bereidt en uitdeelt, terwijl u zich bezighoudt met het verdere verloop van het evenement.

Huur popcornmachine van kwaliteit

De popcornmachines van Cosmos events zijn altijd van de beste kwaliteit. Bovendien kunt u ook voor de nodige ingrediënten bij ons terecht. Koop voordelig een complete popcorn set, inclusief doosjes of zakjes om de popcorn in uit te delen. Bezoek onze webshop en huur een van onze popcornmachines. Heeft u nog vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.