Close Menu
Vragen? Bel ons op: +32 (0) 11 642 891
Het product is toegevoegd aan uw winkelmand.

Opblaasbare attracties huren

Wilt u opblaasbare attracties huren om uw feest of evenement nog spectaculairder te maken? Cosmos events biedt een breed assortiment aan van opblaasbare springkastelen, obstakelbanen en spelkussens. Deze attracties bieden plezier voor jong en oud. Spring een gat in de lucht op een van onze springkastelen of ren de longen uit uw lijf op een van onze stormbanen. Pak helemaal uit tijdens uw evenement door een opblaasbare attractie te huren.

Opblaasbare springkastelen en stormbanen

Laat uw gasten versteld staan met een grote, opblaasbare attractie. Spektakel verzekerd! In de webshop treft u een ruim aanbod aan van springkastelen, stormbanen en nog veel meer. Maak bijvoorbeeld een keuze uit:

  • opblaasbaar basketbalspel;
  • super survivalbaan;
  • krokodil slide;
  • levende sjoelbak;
  • springkasteel circus disco.

U kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het. Van interactieve spellen tot waterattracties: alle unieke attracties zijn geheel opblaasbaar en een genot voor zowel kinderen als volwassenen. Waan uzelf Tarzan met de Tarzan jump of maak een onderdeel uit van één groot levend tafelvoetbalspel. Bekijk al onze originele, opblaasbare spellen en laat u verrassen!

Attracties voor kinderpartijtjes en verjaardagen

Opblaasbare attracties doen het op ieder evenement goed. Een kinderpartijtje wordt een echt spektakel met een uitdagende stormbaan of een leuk spelkussen. Wilt u een keer uitpakken met uw verjaardag of dat van uw kind? Huur een opblaasbare attractie en beleef de dag van uw leven.

Opblaasbare spellen met korting

Bij Cosmos events kunt u niet alleen terecht voor de verhuur, maar ook voor de op- en afbouw van al uw opblaasbare spellen. Er staan altijd professionals voor u klaar die het spel kunnen begeleiden en aan het eind van de dag afbreken. Dankzij het voordelige transport blijven de transportkosten laag en wordt de attractie zo snel mogelijk bij u afgeleverd. Wilt u toch niet wachten? Haal zelf uw opblaasbare attractie op en ontvang maar liefst 15% afhaalkorting.

Unieke en kwalitatieve opblaasbare attracties

De opblaasbare attracties van Cosmos events kennen een unieke uitstraling en zijn altijd in uitmuntende staat wanneer ze bij u worden afgeleverd. Kies voor kwaliteit en huur een spectaculaire attractie. Twijfelt u nog? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.