Close Menu
Vragen? Bel ons op: +32 (0) 11 642 891
Het product is toegevoegd aan uw winkelmand.

Luchtkussen huren

Luchtkussen huren Cosmos eventsEen luchtkussen huren voor uw feest of evenement wordt makkelijk met Cosmos events. Dankzij het brede assortiment van luchtkussens, spelkussens en springkastelen zit er altijd wel wat bij waarmee u op uw feest kunt scoren. Uw gasten staan versteld bij de aanblik van een spectaculair luchtkussen. Elke attractie is uniek en stelt weer een ander soort spel centraal. Slinger met Tarzan door de jungle met Tarzan jump of spring zo snel mogelijk naar de bel in de tobbedansbaan. Voor de allerkleinsten bieden onze ballenbaden en peuterzones uitkomst. Bekijk ons gehele aanbod en sta versteld van de mogelijkheden!

Verschillende typen opblaasbare spelkussens

Of u nu op zoek bent naar een actief of interactief spelkussen of als u meer heeft met waterattracties: Cosmos events biedt voor elk wat wils. Een greep uit het indrukwekkende aanbod:

  • springkastelen;
  • interactieve luchtkussens;
  • obstakelbanen;
  • rodeo attracties;
  • waterattracties.

Wat u ook kiest, u kunt altijd rekenen op kwaliteit. Aangezien we de meeste attracties in eigen beheer hebben, kunnen we er ook volop zorg voor dragen en optimale kwaliteit garanderen.

Verhuur luchtkussen met korting

Alle luchtkussens worden tegen een eerlijke prijs verhuurd. Kies zelf of u de attractie zelf op komt halen in ons magazijn in Limburg of dat u het laat bezorgen. Profiteer van onze afhaal- & pakketkorting wanneer u het pakket zelf af komt halen én als u meerdere attracties of luchtkussens op dezelfde dag huurt. Ontvang maar liefst 15% afhaalkorting en een pakketkorting die op kan lopen tot wel 20%.

Luchtkussen voor bedrijfsuitje of kinderfeest

Een luchtkussen is ideaal voor een bedrijfsuitje. Ga de uitdaging met elkaar aan op een spelkussen. Ook uw kinderen zullen de tijd van hun leven hebben op een springkussen. Komt u handen tekort bij het begeleiden van het spel? Een aantal ervaren medewerkers staan voor u klaar om toezicht te houden. Schakel een begeleider in en geniet zelf geheel zorgeloos van uw evenement.

Uniek luchtkussen huren

Een uniek luchtkussen huren was nog nooit zo eenvoudig. Met de originele spelkussens van Cosmos events wordt ieder evenement een waar succes. Bekijk ons assortiment en huur uw favoriete luchtkussen. Heeft u nog vragen? Schroom niet deze te vragen door contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.