Close Menu
Vragen? Bel ons op: +32 (0) 11 642 891
Het product is toegevoegd aan uw winkelmand.

Huur horecamateriaal

Voor de huur van horecamateriaal is Cosmos events the place to be! Uw feest of evenement is immers niet af zonder het juiste serviesgoed, glaswerk en bestek. Serveer de heerlijkste gerechten op stevig porselein en schenk de gewenste dranken in de daarvoor bestemde glazen. Zo creëert u een professionele horeca beleving voor uw gasten.

Verhuur verschillende soorten glaswerk

In de horeca is het belangrijk om de juiste wijnglazen, frisdrankglazen en bierglazen te hebben. Daarom bieden wij een ruim assortiment van glaswerk:

  • longdrinkglazen;
  • martiniglazen;
  • bierglazen;
  • wijnglazen;
  • champagneglazen.

Modern porselein en bestek voor iedere gelegenheid

Lekkere gerechten worden heerlijk wanneer ze op aantrekkelijk porselein worden geserveerd. Of u nu kiest voor het tijdloze merk Arcadia of het moderne merk Papillon: voor ieder feest hebben we gepast porselein te huur. Stel uw complete serviesset samen en geef uw gasten de echte horeca ervaring. Ook voor aperitiefglaasjes en kommetjes kunt u bij ons terecht. Ons Gamma 18/10 bestek ligt bovendien comfortabel in de hand, waardoor uw gasten zorgeloos van uw maaltijd kunnen genieten. Aan het eind van de dag levert u al uw serviesgoed en bestek weer ongewassen bij ons in. Wij zorgen ervoor dat alles grondig wordt schoongemaakt.

Professioneel buffet- en serveermateriaal

Uw evenement is niet compleet zonder buffet- en serveermateriaal. Serveer uw gerechten op een rond of vierkant dienblad of verras uw gasten met een lekker broodmandje voor of een etagère vol bonbons na de maaltijd. Bent u van plan een buffet te organiseren? Verwarm de smakelijkste gerechten in een chafing dish met behulp van brandpasta en huur bijpassende gastronormbakken voor uw bijgerechten. Een ruim assortiment horeca materiaal vindt u bij Cosmos events. 

Voordelig horecamateriaal

Cosmos events biedt alles wat nodig is voor de verhuur van horecamateriaal. Kies ervoor om uw materialen te laten bezorgen door middel van ons voordelige transport of haal zelf uw bestelling op in het magazijn. Indien u uw horecamateriaal zelf af komt halen, ontvangt u 15% korting op de huurprijs. Bekijk ons gehele aanbod feestmateriaal in onze webshop en of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.