Close Menu
Vragen? Bel ons op: +32 (0) 11 642 891
Het product is toegevoegd aan uw winkelmand.

Attractie verhuur

Attractie verhuur Cosmos eventsVoor de verhuur van attracties moet u bij Cosmos events zijn. Hier vindt u voor elk wat wils: van spectaculaire springkastelen tot gigantische obstakelbanen. Ieder feest of evenement wordt een sensatie met onze originele attracties. Bezoek onze webshop en sta versteld van het uitgebreide aanbod. Of u nu op zoek bent naar iets simpels of zin heeft om helemaal uit te pakken: er is voor elk wat wils.

Van springkastelen tot waterattracties

Een leuke attractie is een prachtige toevoeging aan ieder feest. Vermaak uw gasten met een origineel spel of laat uw gasten zwoegen op een van onze stormbanen. Een greep uit ons brede assortiment:

De meeste attracties zijn in eigen beheer, wat betekent dat er optimale kwaliteit gegarandeerd kan worden. Alle producten worden eerst gecontroleerd op schade voordat ze naar u toe worden gezonden. Wees verzekerd van kwaliteit en functionaliteit.

Voordelig attractie huren

Het huren van een attractie hoeft helemaal geen kostbare zaak te zijn. Dit kan zelfs heel voordelig. Huur uw attractie voor een redelijke prijs zonder daarbij aan kwaliteit in te hoeven boeten. Dankzij het voordelige transport blijven de kosten laag en wordt het pakket snel bij u afgeleverd. Kies voor afhalen en ontvang 15% korting op uw gehuurde attractie. Profiteer bovendien van een pakketkorting die kan oplopen tot wel 20% wanneer u meerdere attracties, springkastelen of spellen voor dezelfde dag huurt. Voor zowel kinderen als volwassenen bieden onze attracties een heleboel vermaak. Leef u uit in een springkasteel of ga de uitdaging aan op een van onze spelkussens. Uw bedrijfsuitje, familiefeest of kinderpartij zal een sensatie worden.

Huur spectaculaire attractie

Huur een spectaculaire attractie en laat uw gasten versteld staan. Eén attractie staat al garant voor uren plezier. Kies voor een attractie in een bepaald thema, zoals de fire rescue stormbaan of het springkasteel brandweer, of ga voor een wat traditionelere attractie, zoals de tobbedansbaan. Bekijk alle attracties in de webshop en laat u verrassen door de mogelijkheden. Heeft u vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.