Close Menu
Vragen? Bel ons op: +32 (0) 11 642 891
Het product is toegevoegd aan uw winkelmand.

Attractie huren

Attractie huren Cosmos eventsEen attractie huren voor op uw feest of evenement? Cosmos events staat al meer dan 13 jaar garant voor de verhuur van de leukste attracties die uw dag onvergetelijk maken. Bovendien bieden wij altijd een eerlijke prijs voor onze springkastelen, obstakelbanen en spelkussens. Zo laten wij zien dat een feestelijke dag helemaal niet duur hoeft te zijn.

Verschillende soorten attracties

Bij Cosmos events huurt u alle soorten attracties, van spectaculaire bungee trampolines tot fantastische springkastelen. Wat voor party attracties kunt u huren?

  • obstakelbanen;
  • spelkussen;
  • waterattracties;
  • stormbanen;
  • multiplays;
  • feestpoppen.

Ons unieke aanbod zit vol verrassende speeltoestellen die uw party tot een waar spektakel maken. Kinderen én volwassenen kijken hun ogen uit en beleven de dag van hun leven met feestelijke springkastelen en spelkussens.

Voordelig en eerlijke huur attracties

Een attractie huren bij Cosmos events staat garant voor een eerlijke deal. U bent altijd verzekerd van een redelijke prijs en deskundig advies bij de huur van een van de attracties. Zo laten wij u graag zien wat de mogelijkheden zijn voor uw feest of evenement. Bovendien heeft u de keuze uw attractie te laten bezorgen, met of zonder op- en afbouw. Zo weet u precies wat u moet verwachten en hoeft u zich nergens zorgen over te maken tijdens uw feest. Bij de bezorging van uw attractie zorgen wij altijd voor zo efficiënt en voordelig mogelijk transport.

Zelf de attractie ophalen: 15% korting

Haal zelf uw attractie op en ontvang maar liefst 15% afhaalkorting. Bent u van plan meerdere attracties te huren voor één dag? Ontvang een pakketkorting die kan oplopen tot 20% op de huurprijs!

Huur spectaculaire attracties

Wilt u uw feest of evenement nog feestelijker maken? Huur een van onze spectaculaire attracties en wees gegarandeerd van succes. Bekijk alle attracties op de site of neem contact op. U kunt ons ook altijd even bellen. Wij staan u graag te woord om u alle mogelijkheden te laten zien voor uw evenement.