Close Menu
Vragen? Bel ons op: +32 (0) 11 642 891
Het product is toegevoegd aan uw winkelmand.

Werkwijze verhuur feestmateriaal

We bieden u een ruime keuze aan feestmaterialen. Dit gaat van tafels en stoelen tot de verhuur van bestek, borden, glazen, tafellinnen, tenten, decoratie, buffet- en keukenmateriaal... Kortom alles om uw feest compleet te maken.

U mag rekenen op een uitstekende service, producten in prima staat en dit aan onklopbare prijzen. Partyverhuur artikelen heeft u steeds voor meerdere dagen tot uw beschikking (max. 4). Hiervoor worden geen extra kosten gerekend. Dit met uitzondering van special effects.  Deze toestellen huurt u per dag, we gebruiken een staffel om een meerdagen prijs te berekenen.  In functie van op- en afbouwtijden kunnen we de effecten desgewenst wel meerdere dagen beschikbaar stellen zonder meerprijs

Ontdek door te klikken op de buttons onze verschillende artikelen en prijzen ! We geven u telkens twee verschillende mogelijkheden:

  • AFHAAL
    U huurt hier aan de beste prijs. U komt de artikelen zelf bij ons afhalen en ontvangt 15% korting op de huurprijs. Afhaal is mogelijk één of 2 dagen voor uw huurdatum. Na de huurperiode brengt u de artikelen ingepakt, compleet en in goede staat terug.  Stel, u feest is op zaterdag of zondag.  U kan de materialen dan vrijdag tussen 09u00 - 17u00 afhalen.  De artikelen dienen dan maandag voor 17u00 retour te zijn.
  • GELEVERD
    We leveren de door u gehuurde artikelen en halen deze ook terug op. U dient enkel zorg te dragen voor een goede los-en laadplaats. Deze service is inbegrepen in onze basisprijs. Hierbij worden nog afhankelijk van de leverplaats transportkosten opgeteld. Er worden wel extra kosten aangerekend voor het leveren op moeilijk toegankelijke plaatsen. U draagt er tevens zorg voor dat de artikelen ingepakt terug klaar staan voor transport op het afgesproken tijdstip. Indien we nog artikelen moeten verzamelen en inpakken worden hiervoor extra kosten in rekening gebracht.

GELEVERD EN GEPLAATST
U kan uw feestruimte ook door Cosmos events laten inrichten. Hiervoor wordt steeds een offerte op maat gemaakt. Tenten worden steeds door ons geleverd en geplaatst (eventueel met of zonder hulp van de huurder).

PRIJZEN
Alle prijzen staan vermeld incl.21% BTW.