Close Menu
Vragen? Bel ons op: +32 (0) 11 642 891
Het product is toegevoegd aan uw winkelmand.

Werkwijze verhuur attracties

Cosmos events is sterk vertegenwoordigd in de markt van de attractieverhuur. Met een ruime keuze aan springkastelen, ballenbaden, obstakelbanen, spelkussens en vele andere mooie en spectaculaire attracties, kunnen we inspelen op de behoefte van elk evenement en feest.

We staan steeds voor u klaar met deskundig advies. Zo kunnen we samen de ideale attracties bepalen voor al uw festiviteiten ! We engageren ons om elke attractie bij u veilig, stipt, kwalitatief en proper af te leveren.

Ontdek door te klikken op de buttons onze verschillende attracties en prijzen ! We geven u telkens drie verschillende mogelijkheden:

 • AFHAAL
  U huurt hier aan de beste prijs. U komt de attractie zelf bij ons ophalen. Afhaal is mogelijk vanaf 08u00 's morgens of de dag ervoor indien de attractie beschikbaar is. Na de huurperiode brengt u de attractie ingepakt, droog en compleet terug, dit ten laatste de dag volgend op uw huurdag voor 10u00.  U ontvangt maar liefst 15% korting indien u de attracties zelf komt afhalen !

 • BEZORGD
  Onze standaard prijzen zijn bezorgd (zonder op- en afbouw).   Voor de vermelde prijs leveren we u de attracties, springkastelen en spellen, maar staat u zelf in voor de op- en afbouw.  U zorgt ervoor dat er op de afgesproken tijden minimaal 2 personen aanwezig zijn voor het helpen laden- en lossen.  U zorgt er dan ook verder voor dat de attracties netjes ingepakt terug klaar staan voor transport op het afgesproken ophaaluur.  Bij deze prijzen rekenen we nog wel vervoerkosten afhankelijk van het aantal te rijden kilometers en het in te zetten transport.  Vraag vrijblijvend naar een offerte om een juiste prijsberekning te krijgen.

 • BEZORGD incl. op-en afbouw
  We leveren en plaatsen de door u gehuurde attractie en halen deze ook terug op. U dient enkel zorg te dragen voor een goede los/laad plaats en voor de nodige stroomvoorziening (220V 16A). U betaalt hiervoor een supplement van 20% op de huurwaarde.  Hierbij worden nog, afhankelijk van de leverplaats, vervoerskosten opgeteld.  We maken voor u de berekening graag in een vrijblijvende offerte.

 • MET BEGELEIDING
  U kan uw gehuurde attractie ook volledig of gedeeltelijk door ons laten verzorgen. Naast het leveren en de opbouw van een attractie blijven er personen aanwezig om de attractie te verzorgen (verschillende vormen naargelang attractie: toezicht, animatie, beveiliging, presentatie, ...) Dit voor de duur van een aantal aaneengesloten uren (meer info per attractie).  Bij de meeste luchtkussens is 1 begeleider voldoende om de veiligheid te garanderen.  Bij de grotere attracties en stormbanen is het echter vaak een vereiste om meerdere begeleiders in te zetten.  De vermelde prijzen zijn dan ook inclusief het benodigde aantal begeleiders voor dit type van attractie.  Hier wordt enkel van afgeweken voor bijzondere omstandigheden (bijv. zeskampen, schoolsportdagen, extra inzet begeleiding door de huurder). 

  PRIJZEN
  Alle vermelde prijzen zijn dagprijzen en staan vermeld incl.21% BTW.
  U ontvangt een flinke korting voor meerdagenhuur.  Voor een 2de huurdag betaalt u immers nog maar de helft van de prijs.
  Vraag een offerte bij de huur van meerdere attracties, ook hier worden pakketkortingen toegestaan tot 20% !