Close Menu
Vragen? Bel ons op: +32 (0) 11 642 891
Het product is toegevoegd aan uw winkelmand.

Verhuurbedrijf

Verhuurbedrijf Cosmos events staat voor u klaar om uw feest of evenement tot een waar spektakel te maken. Bij ons kunt u terecht voor het juiste meubilair om het uw gasten zo comfortabel mogelijk te maken en hoogwaardig servies en glaswerk om indruk te maken op alle feestgangers. Vind hier alles wat u nodig hebt voor uw feest. Laat bovendien de afwas van het gehuurde serviesgoed gewoon over aan onze medewerkers. Zo doen wij er alles aan om u zorgeloos te laten genieten van uw festiviteiten.

Verhuur verlichting en geluidsmateriaal

Wilt u dit jaar een opzienbarend feest organiseren vol spektakel en sensatie? Met het juiste geluids- en videomateriaal voegt u een onvergetelijk element toe aan uw evenement. Wilt u uw familieleden of collega’s laten optreden of wilt u zelf een voordracht doen? Heeft u zin om een karaokeavondje te orgainseren? Met ons audiomateriaal is dat geen probleem. Zorg bovendien voor sfeervolle verlichting door een lichtketting of kroonluchter te huren. Bij verhuurbedrijf Cosmos events kunt u onder andere terecht voor de huur van:

  • microfoon;
  • behringer draagbare geluidsset;
  • GSC12 K12 actieve luidspreker;
  • ledspot 2W.

Verhuur feestmateriaal

Van meubilair tot apparatuur en van linnen tot bestek: verhuurbedrijf Cosmos events heeft alles in huis om uw evenement te laten slagen. Laat uw gehuurde producten thuis bezorgen of haal ze zelf op bij ons magazijn. Wij bezorgen zowel in België als Nederland. Laat uw bestelling bezorgen in: