Close Menu
Vragen? Bel ons op: +32 (0) 11 642 891
Het product is toegevoegd aan uw winkelmand.

Verhuur feestmateriaal

Voor de verhuur van feestmateriaal is Cosmos events uw ideale partner. Wij begrijpen maar al te goed wat er allemaal bij de organisatie van een feest komt kijken. Daarom willen we het u zo gemakkelijk mogelijk maken. U kunt bij ons terecht voor alle soorten feestmateriaal, van meubilair tot bestek en van glaswerk tot de nodige apparatuur. Alle materialen zijn van uitstekende kwaliteit en worden ruim op tijd geleverd. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw feest.

Verhuur apparatuur

Bent u op zoek naar apparatuur om eten mee te bereiden, te koelen of de ruimte mee te verwarmen? Geen probleem. Bij Cosmos events kunt u terecht voor:

  • keukenmateriaal;
  • elektrische toestellen;
  • koelingen;
  • verwarming.

Bij het keukenmateriaal vindt u het nodige bestek om uw gerechten mee op te scheppen. Zorg er bovendien voor dat het eten goed blijft door een koelkist te huren. Heeft u juist wat meer warmte nodig? Onze terrasverwarmers en infrarood verwarmers houden de warmte vast wanneer u buiten op het terras of in een tent zit met uw gasten. Met onze elektrische toestellen maakt u onder andere de heerlijkste pannenkoeken, wafels of popcorn. Kortom: wij hebben alles om uw feest te doen slagen.

Feestmateriaal voor familiefeest

Als u een familiefeest wilt organiseren, moet u nogal wat uit de kast trekken om iedereen te vermaken. Gelukkig huurt u bij Cosmos events gemakkelijk alle materialen en spectaculaire attracties die uw evenement onvergetelijk maken. Bekijk ons gehele aanbod en laat uw feestmateriaal gewoon bij u thuis bezorgen in: