Close Menu
Vragen? Bel ons op: +32 (0) 11 642 891
Het product is toegevoegd aan uw winkelmand.

Verhuur attracties

Voor de verhuur van attracties kunt u terecht bij Cosmos events. Attracties maken ieder feest of evenement tot een geweldig spektakel. Of u nu op zoek bent naar een springkasteel voor een kinderpartijtje of in bent voor wat meer actie: wij hebben gegarandeerd de juiste attractie voor uw feest! Onze springkastelen alleen al zijn er in veel verschillende soorten en maten. Voor de allerkleinsten hebben we diverse peuterzones waar ze zich helemaal uit kunnen leven. Voor de grotere kinderen hebben we verschillende specials en multiplays die zorgen voor uren speelplezier. Ook volwassenen kunnen genieten van spektakel op onze obstakelbanen en spelkussens. Plezier voor jong en oud!

Spektakel attracties

U vindt tal van spectaculaire attracties en games in ons assortiment. Huur een rodeo attractie en neem het op tegen uw collega’s of vrienden. Of ga voor wat meer actie en ga laserschieten in het bos. Er zijn tal van mogelijkheden, waardoor er altijd wel iets bijzit voor uw gasten. Kies bijvoorbeeld uit:

  • klimmuur;
  • bungee trampoline;
  • gamezone - xbox move;
  • rodeostier heavy duty.

Alle attracties zijn gebouwd volgens de Europese veiligheidsvoorschriften, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken om mogelijke risico’s. Bovendien kunt u ervoor kiezen een van onze medewerkers in te schakelen om de attractie te begeleiden. Zo zorgen we er samen voor dat veiligheid altijd voorop staat.

Waterattracties

Niets is leuker dan een zomerfeest waarbij u buiten lekker actief bezig kunt zijn. Daarom hebben wij ook allerlei uitdagende waterattracties in ons aanbod zitten. Wat dacht u van een levende sjoelbak of een tobbedansbaan? Alle spelkussens worden in uitstekende staat geleverd. Hulp nodig met de opbouw van uw attractie? Tegen een supplement helpen wij u graag! Bepaal bovendien zelf of u uw attractie zelf op komt halen of laat bezorgen. Wij bezorgen in: