Close Menu
Vragen? Bel ons op: +32 (0) 11 642 891
Het product is toegevoegd aan uw winkelmand.

Springkasteel huren Geel

Wilt u een springkasteel huren in Geel? Cosmos events heeft alles wat u zoekt en meer. Onze springkastelen staan garant voor een hele dag springplezier. Zowel voor de allerkleinsten als voor de allergrootsten hebben we attracties in de aanbieding. Bezorg uw kinderen de tijd van hun leven, terwijl u zelf ook heerlijk meegeniet. En dat allemaal gewoon in de buurt van Geel!

Diverse springkastelen en spelkussens nabij Geel

Voor ieder themafeest en elk kinderpartijtje in de buurt van Geel bieden onze springkastelen en spelkussens uitkomst. De grote diversiteit in attracties zorgt ervoor dat er altijd voor elk wat wils is. Is uw kind helemaal weg van piraten? Huur het springkasteel piraat. Is uw kind meer op zijn plek in de jungle? Huur springkasteel jungle of kies er een in de vorm van een dier, zoals een tijger of aap. We bieden springkastelen in verschillende categorieën aan:

  • springkastelen in allerlei thema’s;
  • kleuters & juniors attracties;
  • multiplays;
  • specials.

Bekijk ons ruime aanbod en laat u verrassen door de mogelijkheden voor uw feest of evenement in Geel.

Springkastelen voor jong en oud

Misschien denkt u bij het woord ‘springkasteel’ of ‘springkussen’ aan een eenvoudig kussen in felle kleuren waar alleen de allerkleinsten plezier op kunnen beleven. Bij Cosmos events in de buurt van Geel denken we daar echter heel anders over. Daarom hebben we een royaal assortiment van springkastelen en multiplays waar zowel voor jong als voor oud wel wat tussen zit. Geniet van een zorgeloos dagje springen en lekker gek doen op een van de springkastelen.

Voordelige springkastelen met korting in Geel

De springkastelen van Cosmos events zijn voordelig en worden altijd in goede staat geleverd op uw woonadres in Geel. Kies ervoor om uw attractie te laten bezorgen of haal hem gemakkelijk zelf af in ons magazijn. Profiteer bovendien van afhaal- én pakketkorting, wanneer u meerdere attracties voor dezelfde dag huurt en deze zelf op komt halen. Bekijk ons gehele aanbod in onze webshop of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.