Close Menu
Vragen? Bel ons op: +32 (0) 11 642 891
Het product is toegevoegd aan uw winkelmand.

Springkasteel huren

Een springkasteel huren doet u bij Cosmos events. Wij verhuren de leukste springkastelen in allerlei thema’s. Verras uw kind met een springkussen dat geheel aansluit bij het thema van zijn of haar kinderpartijtje! Of u nu op zoek bent naar een gewoon springkasteel of in bent voor wat meer spektakel: bij ons vindt u precies wat u zoekt. Bovendien bent u altijd verzekerd van een eerlijke prijs en een zorgvuldige bezorging. Wanneer u meerdere attracties bestelt, profiteert u zelfs van een pakketkorting die kan oplopen tot wel 20%!

Multiplays en specials huren

Vindt u een springkasteel niet spectaculair genoeg? Overweeg dan een multiplay te huren. Deze springkastelen bevatten tal van figuren en zelfs glijbanen. Aangezien ze wat groter zijn dan de normale springkussens, kunnen er meer kinderen op springen en van genieten. Voor een echt speciale dag huurt u natuurlijk een van onze specials. Met deze springkastelen doet u iedere gast versteld staan. Word een piraat in de piratenavontuur en baan een weg langs alle figuren en obstakels. Zijn uw kinderen helemaal weg van dieren? Verras hen met de zoo slide vol leuke dierenfiguren en voorzien van een dubbele glijbaan. Kies verder uit:

  • animal house;
  • multiplay jungle;
  • speelrups;
  • pirateneiland.

Springkastelen voor kleuters en juniors

Ook de allerkleinsten kunnen hun hart ophalen met de springkastelen voor kleuters en juniors. Laat uw kinderen heerlijk spelen in ons ballenbad of op een van onze springkussens. De peuterzone bevat verschillende spelelementen, net als de octopus, waardoor uw kinderen zich niet snel zullen vervelen! Bekijk ons gehele assortiment en huur uw springkastelen nabij: