Close Menu
Vragen? Bel ons op: +32 (0) 11 642 891
Het product is toegevoegd aan uw winkelmand.

Rodeostier

Een rodeostier huren? Cosmos events heeft diverse rodeo attracties in het assortiment, waardoor u altijd wel iets van uw gading vindt. Naast het standaard rodeostier bieden we ook nog andere soorten rodeo’s aan waarmee u uw gasten kunt verrassen. Probeer zo lang mogelijk uw evenwicht te houden op ons rodeo surfboard of ga de strijd aan met een echte rodeo T-Rex. U kunt het zo gek niet bedenken of Cosmos events heeft het in het assortiment!

Waarom een rodeostier?

Waarom zou u een rodeostier huren voor op uw feest of evenement? Een rodeo brengt een stukje competitie in uw evenement. Al uw gasten zullen zich willen bewijzen door het zo lang mogelijk vol te houden op de rodeo. Dit kan voor grappige situaties en momenten zorgen die u nog lang zult koesteren. Bovendien zorgt een rodeo attractie voor spektakel en actie. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw gasten zich niet zullen vermaken. Door de diverse moeilijkheidsgraden kan jong en oud zich uitleven op een van onze rodeo’s. Bestuur de rodeo gemakkelijk zelf of schakel een van onze medewerkers in. Wij helpen u graag! Kies onder meer uit:

  • rodeo surfboard;
  • rodeo kameel;
  • rodeo voetbal.

Rodeostieren met service

Onze rodeostieren worden altijd netjes en op tijd bij u afgeleverd. Bovendien zitten de op- en afbouwkosten inbegrepen in de prijs. Zo hoeft u zich nergens zorgen om te maken en kunt u heerlijk genieten van uw evenement. Met onze rodeo attracties bent u verzekerd van een geslaagd feest in: