Close Menu
Vragen? Bel ons op: +32 (0) 11 642 891
Het product is toegevoegd aan uw winkelmand.

Obstakelbaan

Obstakelbaan huren bij Cosmos EventsEen obstakelbaan huren voor uw feest of evenement? Cosmos events biedt veel verschillende attracties aan voor jong en oud. Ga de uitdaging aan op een van onze stormbanen of overwin alle hindernissen op een van onze obstakelbanen. Succes verzekerd! Een obstakelbaan is niet alleen ideaal voor een kinderfeest, maar kan ook een hilarische toevoeging zijn aan een familie- of bedrijfsuitje.

Thematische obstakelbanen

Voor een themafeest bieden we verschillende obstakelbanen aan in diverse thema’s. Geeft uw kind een partijtje met het thema draken? Huur onze draken obstakelbaan of onze mega drakenbaan voor een succesvol evenement en een blije jarige job. Bent u op zoek naar nog meer spektakel? Onze wild one rollercoaster is er voor eenieder die gek is van achtbanen. Klim en glijd mee met de achtbaan zonder misselijk te worden! Wilt u de uitdaging aangaan met uw gasten? Huur de wipe out challenge en trotseer de grote stuiterballen. Pret verzekerd met een van onze obstakelbanen:

  • safari park;
  • shark adventure;
  • gladiator run;
  • T-Rex stormbaan.

Uitdagende stormbanen

Wij hebben een grote verscheidenheid aan stormbanen in ons assortiment. Ga de competitie aan op onze super survivalbaan en probeer alle hindernissen en steile hellingen te overwinnen. Door de grote omvang van onze banen zijn ze geschikt voor grote groepen mensen. Maak van uw evenement een spannende wedstrijd met onze uitdagende take out stormbaan of spiderbaan. Met de vele verschillende obstakels, glijbanen en hellingen bent u verzekerd van een geslaagd feest in de buurt van: