Close Menu
Vragen? Bel ons op: +32 (0) 11 642 891
Het product is toegevoegd aan uw winkelmand.

Huur rodeostier

Voor de huur van een rodeostier kunt u bij Cosmos events uw hart ophalen. Wij bieden rodeostieren aan in alle soorten en maten. Ga de competitie aan op een van onze rodeo attracties en beleef een zorgeloos dagje genieten. Onze attracties voldoen aan alle Europese veiligheidsvoorschriften en bevinden zich in uitstekende staat. Bovendien vragen wij altijd een eerlijke prijs voor onze producten. Huur een van onze unieke attracties en wees verzekerd van veel plezier!

Soorten rodeostieren

Rodeostieren vormen een welkome aanvulling op ieder feest of evenement. Zoekt u een leuke manier om uw gasten bij het feest te betrekken of een lekker gekke attractie waarop uw gasten zich heerlijk uit kunnen leven? Onze rodeo attracties zijn ideaal voor uw evenement! Een rodeostier brengt het beste in uw gasten naar boven. Ga de uitdaging met elkaar aan en probeer verschillende moeilijkheidsniveaus uit. De bediening is zeer eenvoudig, waardoor u gemakkelijk zelf de rodeo bestuurt. Bij de op- en afbouw van de attractie helpen we u graag een handje. Deze kosten zijn dan ook inbegrepen in de prijs. Laat u de bediening liever ook aan een professional over? Dat kan! Kies onder meer uit:

  • rodeo kameel;
  • rodeo voetbal;
  • rodeostier heavy duty.

Uniek rodeostier voor themafeest

Met een rodeostier van Cosmos events maakt u een goede indruk op uw gasten. Onze exemplaren zijn uniek en daardoor verrassend. De verschillende uitvoeringen passen perfect bij ieder themafeest. Is uw kind weg van dinosaurussen? Huur een rodeo T-Rex en zijn of haar dag kan niet meer stuk! Onze rodeo attracties bieden plezier voor jong en oud. Huur een rodeostier voor uw feest in: