Close Menu
Vragen? Bel ons op: +32 (0) 11 642 891
Het product is toegevoegd aan uw winkelmand.

Horeca meubilair

Voor horeca meubilair kunt u terecht bij Cosmos events. Wij bieden een ruim assortiment van comfortabel meubilair voor elke gelegenheid. Of u nu een bruidsfeest organiseert of een familiefeest: uw gasten hebben recht op hoogwaardig horeca meubilair. Daarom hebben wij alles wat u nodig hebt om uw gasten van dienst te kunnen zijn: van statafels tot stoelen en van barkrukken tot klaptafels.

Tafels en stoelen huren

Als u een groot feest organiseert inclusief een diner of lunch is het handig als u het benodigde aantal tafels en stoelen in huis hebt. Daarom bieden wij een ruim aanbod aan meubilair aan in alle soorten en maten. U heeft onder andere de keuze uit:

  • klapstoel;
  • banketbank;
  • terrastafel;
  • klaptafel.

Onze klapstoelen en -tafels zijn gemakkelijk neer te zetten en op te ruimen. Heeft u toch een handje hulp nodig? Wij helpen u graag tegen een aanvullend bedrag om uw feest op te bouwen en naderhand om alle meubilair op te halen.

Meubilair ophalen of laten bezorgen

U heeft de keuze om uw meubilair zelf op te halen uit ons magazijn. Dan betaalt u uiteraard geen verzendkosten en profiteert u bovendien van een afhaalkorting van maar liefst 15%! Laat u uw bestelling toch liever gewoon bij u bezorgen? Dat kan ook! Wij nemen altijd de snelste route naar uw adres, waardoor de transportkosten laag blijven en we uw bestelling zo snel mogelijk bij u kunnen bezorgen. Wij bezorgen door België en Nederland.